ANKARA / ALTINDAĞ - Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi

Mrt

08/03/2024 -10/03/2024 tarihleri arasında Büyük Ada, Heybeli Ada, Sultan Ahmet Meydanı, Topkapı Sarayı, Ayasofya Camii,Yerebatan Sarnıcı , Eminönü Sahili,   Bostancı Sahili, Şile,  Ağva,  Maşukiye ve Sapanca gezisi  gerçekleştirilmiştir. Gezi ve inceleme kulübü öğretmenleri Filiz YURTBAY ve Zafer ARSLAN tarafından düzenlenen gezi müdür yardımcımız Meryem ŞAHİN SUNGUR başkanlığında okulumuzdan iki otobüs şeklinde geziye çıkılmış ve aynı şekilde gezi tamamlanıp okulumuza dönülmüştür. Geziye katılan Melike ŞERBETÇİ, Filiz ÖZCAN ,Hasan KÖKTEN,Olcay ÇEVİK, Sümeyye ASLAN , Ayça AKCAN ,Nalan PEHLİVAN, Havva AKYOL, Sibel KARABULUT, Nevin GÜNER ve Mehtap ARIK öğretmenlerimize katılım ve katkılarından dolayı, yrıca müdür yardımcımız Sinan AYDINOĞLU'na ve müdürümüz İhsan ÇİN'e çok teşekkür ederiz.

Mrt